•  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Gimnastički kamp na Divčibarama

         U organizaciji i na inicijativu sokolskog društva "Sremska Mitrovica" a uz pomoć našeg društva, ove godine se organizuje  Letni gimnastički kamp za gimnstičare, oba pola, svih uzrasta i različitog nivoa utreniranosti u periodu od 24.07 do 30.07.2011. godine u odmaralištu "Milan - Gale Muskatirović" na Divibarama.

         Seminar će viditi nekadašnji reprezentativac i aktueleni trener ženske savezne reprezentacije u sportskoj gimnastici Jakovljević Mlađen, iz S. Mitrovice.

 

         Kamp je zamišljen kao edukativni prikaz i ovladavanje elementima parterne gmnatike-akrobatike za sve i dvovisinskog razboja za devojčice i vratila za dečake.

         Svoje učešće u radu kapma potvrdili su gimnastičari i treneri sokolskih društava iz Batajnice, Pančeva, Sremske Mitrovice, Šapca i Smedereva.

         Kam će biti smešten u  Sportsko-rekreativnom cenntru "Milan Gale Muškatirović" i u njemu će vladati sportska atmosvera, što znači da će se poštovati režimi života mladog sportiste: jutarnje trčanje i razgibavanje u prirodi, 2-3 treninga dnevno ishrana prilagodjena naporima i starosnoj dobi polaznika.

         Poziv je upućen svim zainteresovanim članovima gimnatičke sekcije društva, a odlazak na kamp košta: jedinstvena cena boravka dece do 12 godina je 9.450 dinara a dece preko 12 godina 11.900 dinara. Plaćanje se vrši u šest jednakih rata, zaključno sa oktobrom.

         Iz društva će kao treneri, u pratnji dece, biti Vukašinović Natalija i Uroš i Mikić Nataša.

         Pitanje prevoza za sada nije rešeno. Organizovaće se u zavisnosti od broja prijavljene dece i mogućnosti zajedničkog odlaska sa nekim od prijavljenih sokolskih društava.

         Sve prijave i informacije možete dobiti od trenera Nate i Dragana i blagajnice Jadranke. Zainetesovani bi trebalo  prijave da izvrše što pre.

          Da bi ste pogledali uslove u kojima će deca provesti 7 dana na Divčibarama posetite internet prezentaciju Rekreativnog centra Milan Gale Muskatinović.